Friss hírek

OVISULI - iskola előkészítő programsorozat ÚJ!

2018. szeptemberétől újra indul az iskola előkészítő foglalkozássorozatunk, mely során a részképességek fejlesztésére valamint a memória és logikai képességek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt.

A jelentkezés elindult, létszám max.6 fő/csoport. Időpont: hétköznap 16.30-18.00

Felvételi előkészítő 2018/19 ÚJ!!!!

A 2018/19-es tanév felvételi előkészítő csoportjaiba elkezdődött a jelentkezés! 

 A központi 4., 6., 8. osztályos központi írásbeli felvételi vizsga feladattípusainak megfelelően matematika, magyar nyelvtan és irodalom tárgyakból, valamint komplex logikai feladatokból álló felkészítő foglalkozássorozat. 

6. osztályos: kedd 16.00-18.00

Létszám 4-6 fő

Időtartam 2X 60 perc

 

Délelőtti programok

"OVISULI" iskolaelőkészítő foglalkozás

 

A tudatos szülők az utolsó óvodaévet az iskolára való felkészülés évének tekintik annak érdekében, hogy a gyerekek átállása a mindennapos játékról a tanulásra gördülékenyen mehessen.

 

Ehhez kívánunk segítséget nyújtani mi is, a gyerekek komplex iskolai felkészítésével, tájékozottságuk kiszélesítésével, szókincsük bővítésével, logikai gondolkodásuk fejlesztésével.

 

Sok mozgással, játékkal, mesével és verssel tarkított 90 perces foglalkozásaink alatt fejlődnek a részképességek, a figyelem és feladattudat is sokat formálódik.

 

A csoportok 5-8 fősek, a tematikáinkat heti 1X90 perces foglalkozásra állítjuk össze. Akinek szükséges, heti 2 alkalommal is részt vehet a foglalkozásokon.

Szeretettel várjuk az okos ovisokat és szüleiket!

Kérjük, minden esetben elektronikus úton, vagy telefonon egyeztessen időpontot a részvételt megelőzően! Köszönjük!

Üzenet nekünk

Email-cím:
Tárgy:
Üzenet:
Megosztás