Friss hírek

OVISULI - iskola előkészítő programsorozat ÚJ!

2018. szeptemberétől újra indul az iskola előkészítő foglalkozássorozatunk, mely során a részképességek fejlesztésére valamint a memória és logikai képességek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt.

A jelentkezés elindult, létszám max.6 fő/csoport. Időpont: hétköznap 16.30-18.00

Felvételi előkészítő 2018/19 ÚJ!!!!

A 2018/19-es tanév felvételi előkészítő csoportjaiba elkezdődött a jelentkezés! 

 A központi 4., 6., 8. osztályos központi írásbeli felvételi vizsga feladattípusainak megfelelően matematika, magyar nyelvtan és irodalom tárgyakból, valamint komplex logikai feladatokból álló felkészítő foglalkozássorozat. 

6. osztályos: kedd 16.00-18.00

Létszám 4-6 fő

Időtartam 2X 60 perc

 

Délutáni programok

Iskolaelőkészítő "OVISULI"

 
A tudatos szülők az utolsó óvodaévet az iskolára való felkészülés évének tekintik annak érdekében, hogy a gyerekek átállása a mindennapos játékról a tanulásra gördülékenyen mehessen.
Ehhez kívánunk segítséget nyújtani mi is, a gyerekek komplex iskolai felkészítésével, tájékozottságuk kiszélesítésével, szókincsük bővítésével, logikai gondolkodásuk fejlesztésével.
Sok mozgással, játékkal, mesével és verssel tarkított 90 perces foglalkozásaink alatt fejlődnek a részképességek, a figyelem és feladattudat is sokat formálódik.
A csoportok 5-8 fősek, a tematikáinkat heti 1X90 perces foglalkozásra állítjuk össze. Akinek szükséges, heti 2 alkalommal is részt vehet a foglalkozásokon.
Szeretettel várjuk az okos ovisokat és szüleiket!
Időpont: Hétköznap délután
 

 FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ

 Felvételi előkészítő programunk segítséget nyújt a 2019. január közepén esedékes központi gimnáziumi felvételire való felkészülésben.

A 2018/19-es tanévben általános iskola 4., 6. illetve 8. osztályos tanulói számára csoportos felkészítő foglalkozásaink célja a tanulók tudásának rendszerezése, kompetenciáik nivellálása, valamint logikai gondolkodásuk fejlesztése. Külön figyelmet fordítunk a gyermekek feladatértésének fejlesztésére, valamint a sikeres felvételi vizsgához elengedhetetlen tényezőre, az időgazdálkodásra.
Augusztus utolsó hetében kezdjük a bemeneti mérések elkészítését, melyet havi "próbavizsga" követ, ezáltal folyamatosan követhető a fejlődés.

Csoportjaink létszáma maximum 4-6 fő.
A heti rendszeres megjelenés elengedhetetlen a tanulók folyamatos fejődése, valamint a csoport munkája szempontjából.
Időtartam: 2 X 60 perc
Időpont:hétköznap

Üzenet nekünk

Email-cím:
Tárgy:
Üzenet:
Megosztás